Moraal gericht coachen

Referenties van Arnoud Moraal business consultant

Arnoud Moraal Business Consultant

 

Referenties Arnoud Moraal business consultancy

Referenties Business Consultancy

"Als key-user bij Tentoo heb ik gedurende lange tijd met Arnoud mogen samenwerken bij het beschrijven en het optimaliseren van de onze bedrijfsprocessen. Het samen uitwerken van het migratieplan en per migratiestap bedenken wat er voor nodig is om tot het gewenste einddoel te komen. Arnoud weet de juiste vragen te stellen, gaat tot het naadje om de moeilijke materie te begrijpen en is zeer kundig op zijn vakgebied. Een aangenaam persoon om mee samen te werken en een luisterend / coachend oor en een zeer goede focus"
Marc van Veen, Senior Salarisadministrateur bij TENTOO

“Ik heb Arnoud leren kennen als een gedegen en integer manager, die altijd de samenwerking met anderen opzoekt om tot de gewenste resultaten te komen. Hij is een teamplayer en in staat complexe zaken snel tot de kern terug te brengen en mensen in beweging te brengen en houden. Van groot belang voor het organiseren en verder brengen van complexe processen en systemen. Bovendien gewoon een fijne kerel in de omgang!”
Gijs Phoelich, General Counsel & Company Secretary Eurofiber

"Arnoud is een fijne man om mee te werken. Hij is begrijpend, flexibel, communiceert helder en luistert goed. Arnoud, in de rol van Business Consultant, is een pragmatische, doelgerichte professional. Hij heeft een helder inzicht in hoe informatiestromen dienen te lopen en een sterke hang naar generieke, eenduidige oplossingen. Het is een voorrecht om met Arnoud samen te werken"
Martin Pals, MCH information & communication solutions BV

"Ik wil jou hartelijk danken voor de samenwerking. In de complexe omgeving van Abvakabo FNV hebben we het beste ervan gemaakt en volgens mij heb jij een goede basis gelegd die we nu af kunnen ronden. Je kunt met recht trots zijn op hetgeen je hebt neergezet en volgens mij is er volop waardering vanuit Abvakabo FNV en het projectteam. Nogmaals dank en succes met je volgende activiteiten. We treffen elkaar vast weer in een andere setting. CU!"
Douwe Deinum, CRM ondernemer, CRM excellence

“Ik heb met Arnoud Moraal mogen samenwerken tijdens de implementatie van SAGE CRM bij Abvakabo FNV. Die samenwerking was zoveel zakelijk als persoonlijk bijzonder prettig. Arnoud is een echte professional met oog voor proces, systeem en vooral MENS. Die mensgerichtheid maakt dat de samenwerking met Arnoud heel organisch en natuurlijk verliep. Arnoud is in staat om complexe zaken tot een begrijpbaar niveau terug te brengen en vervolgens de oplossingen passend te maken. Zijn inzet, betrokkenheid en drive zijn fenomenaal. Kernwoorden zijn: gedreven, mensgericht, coachend, professioneel. Ik hoop van harte in de toekomst weer met Arnoud samen te mogen werken.”  
Lilian Grummel Hoofd IBB MiddenNederland | implementatiemanager SAGE CRM at ABVAKABO FNV

“Arnoud heeft bij Premium uitstekend werk geleverd. Zijn opdracht bij Abvakabo FNV heeft hij vol overtuiging en kwaliteitsbewust uitgevoerd. Ook was Arnoud een prima collega die met veel plezier ook nog wat extra activiteiten ontplooide voor Premium zolas het geven van een workshop
Freek de Zeeuw, Managing Partner, Premium Business Consultants

“Arnoud is zeer vakkundig, resultaatgericht, betrokken, enthousiast en mensgericht. Hij durft mensen en organisaties een spiegel voor te houden en is daardoor in staat om het eindresultaat van een opdracht naar een hoger niveau te tillen. Ik heb hem ervaren als een betrouwbare, hard werkende en gezellige collega die ik zeker zou aanraden als business consultant en waar ik zelf ook graag weer mee zou willen werken.”
Tonny Nuis, HR Officer, Elegant Group

“Arnoud is een sterke management consultant en veel inzicht in organisaties en mensen. Die inzichten zet hij optimaal in om doelen in projecten en opdrachten te kunnen bereiken. Arnoud heeft daarbij de uitzonderlijke eigenschap twee sterke competenties te combineren. Enerzijds is hij invoelend, luisterend, coachend. Kan hij op korte termijn mensen en organisaties doorzien en helpen hun problemen concreet te krijgen. Anderzijds is hij een doorzetter, een doelgerichte manager, die resultaat voorop stelt en mens en organisatie doelstellingen laat behalen.”
Rick van der Weg, Management Consultant, Ordina