Moraal Resultaatgericht Coachen | Hoornplantsoen 64, 2652 BM Berkel en Rodenrijs | 06 - 4059 7816

Coachen

Personal & Life Coaching, Business (Team)Coaching en Agile Coaching
met NLP en Transactionele Analyse (TA)

COACHEN BIJ MORAAL RESULTAATGERICHT COACHEN

Coachen is het ontdekken van jouw (team) eigen verborgen kwaliteiten, door het verkrijgen van zelfinzicht, bewustwording van je patronen, geloof in jezelf, het oppakken van je eigen verantwoordelijkheid en het stellen van je eigen doelen. Zodat jij (of jouw team) in actie komt en jezelf BETER gaat voelen, zodanig dat je jouw doelen bereikt!

Coaching vindt plaats in coachsessies (1-2 uur) en in programma's van dagdelen op jouw locatie of in Berkel en Rodenrijs
(Lansingerland bij Rotterdam).
Zie verder de werkwijze van contact via strategiesessie naar coachingsessies.

Wanneer je verhinderd bent om op een gemaakte afspraak te verschijnen (ook via videocall) geef dat minimaal 24 uur van tevoren aan.
Indien je niet komt opdagen of niet binnen 24 uur de afspraak afzegt, dan wordt de sessie wel doorbelast. Ziekte is natuurlijk een uitzondering.

Agile Coaching
Business en Team Coaching
Personal en Life Coaching

Jouw (NLP en TA) coach begeleidt jou/jouw team in het ontdekken van wat je wilt bereiken, wat jouw droom is. Achterhalen wat je tegenhoudt om invulling te geven aan jouw droom. Jij wordt gestimuleerd in het bereiken van je gewenste resultaat. Door het vergroten van je zelfinzicht en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid zal je zelf besluiten nemen en in actie kunnen komen. Actie die leidt tot een succesvolle verandering.

Jouw coach zijn taak hierin is goed naar jou te luisteren en zich in jouw/jullie situatie in te leven. Met oefeningen, vragen, confrontatie en reflectie wordt jij jezelf bewust van je eigen gevoelens, attitude, denken, patronen, handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft. Jij wordt begeleid in jouw gevoel ervaren en sturen. Je herbeleeft situaties van vroeger met als doel krachtige ervaringen mee te nemen naar het hier en nu of minder prettige ervaringen los te laten. Zodanig dat ze neutraal voelen als je eraan terug denkt. Je beeldt je toekomst in zodat je ervaart hoe het eruit ziet, voelt en wat je dan hoort. Je leert met mindfulness minder te malen in je hoofd en meer in het hier en nu te zijn. Met als doel dat jij zelf gaat bepalen hoe jij jezelf voelt. Namelijk GOED en steeds BETER!

Met Personal en Life coaching werken aan de verbetering van jouw persoonlijke situatie, zoals communicatie, werk, relatie, patronen en gevoel.

Zet Business (Team)Coaching en Agile Coaching in om jouw medewerkers resultaatgerichter, gedreven en met meer energie jouw organisatie op een hoger level te krijgen.

Moraal Resultaatgericht Coachen is jouw Personal en Life Coach,  Business (Team)Coach en Agile Coach die weet hoe jij gemotiveerd moet worden om je "oude" patronen te doorbrekenen en tot resultaatgerichte actie te komen, die tot jouw succes leidt.

Neem Contact op met Moraal Resultaatgericht Coachen
Gratis Intake bij Moraal Resultaatgericht Coachen
It is Time for Coaching bij Moraal Resultaatgericht Coachen in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam)

It is Time for Coaching bij Moraal Resultaatgericht Coachen in Berkel en Rodenrijs (Lansingerland bij Rotterdam).
Arnoud Moraal, personal, life,  business en agile (team)coach. Ervaren NLP, Transactionele Analyse (TA) en Mindfulness coach. Jouw business consultant.