Moraal Resultaatgericht Coachen | Hoornplantsoen 64, 2652 BM Berkel en Rodenrijs | 06 - 4059 7816

NLP

Je leert om minder te malen in je hoofd en meer in het hier en nu te zijn.
Met als doel dat jij zelf gaat bepalen wat jij voelt en hoe jij jezelf voelt.
Namelijk ONTSPANNEN, GOED en steeds BETER!

NLP bij Moraal Resultaatgericht Coachen

Wat is dat eigenlijk? De letters staan voor Neuro Linguïstisch Programmeren. NLP is naar Nederland overgekomen vanuit de Verenigde Staten. NLP is ontwikkelt door Richard Bandler samen met John Grinder. Zij onderzochten het proces van communicatie en verandering. Het is een aanpak om naar de beïnvloeding van ons brein te kijken.

NLP bij Moraal Resultaatgericht Coachen

Neuro staat voor neurologie. Neurologie staat voor ons brein. Alles wat we hebben meegemaakt ligt als onze ervaringen opgeslagen in ons geheugen. En dat is voor ieder persoon uniek. We geven onze eigen invulling aan de betekenis van woorden via onze eigen ervaring. We hebben fijne of onplezierige gevoelens aan ervaringen gekoppeld.
Linguïstisch staat voor taal, de wijze waarop taal gebruikt wordt. Communicatie dus. Communiceren doen we door middel van gesproken taal en door middel van lichaamstaal (houding, gebaren, toonhoogte, gezichtsuitdrukking, enz.).
Programmeren: Terwijl we communiceren kunnen we van elkaar leren, zodat we kunnen kiezen om onszelf en onze attitude te veranderen.

Zie verder verder NLP Principes en Coachen met NLP.

Arnoud Moraal als NLP coach lid van de NLP Kring
Gratis Intake bij Moraal Resultaatgericht Coachen

Arnoud Moraal uit Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) bij Rotterdam is gelicenseerd NLP coach van de Society of NLP en begeleidt je liefdevol en resultaatgericht.
En is als NLP coach lid van de NLP Kring.